Wie zijn wij

Jord de Wit

Functienaam: DGA HypoTakeCare en Nijland Makelaarsgroep
telefoonnummer: 06-24510949
Email: jord@hypotakecare.nl
Sinds 1999 is Jord betrokken bij de oprichting van HypoTakeCare.  Jord heeft de dagelijkse leiding over het kantoor en kenmerkt zich als een No-Nonsense persoon die graag van aanpakken weet, altijd vol ideeën zit en graag vooruit wil.

Alexander Dierks

Functienaam: Financieel Adviseur
telefoonnummer: 030-6017303
Email: alexander@hypotakecare.nl
Sinds september 2013 is Alexander als Financieel Adviseur werkzaam bij HypoTakeCare. Alexander kan terugvallen op ruim 13 jaar voorafgaande ervaring in de financiele dienstverlening. Alexander beschikt over alle Wet Financieel Toezicht ( WFT ) diploma’s. Alexander is verantwoordelijk voor het begeleiden van de kopers en verkopers van hun gewenste en benodigde financiering en aanverwante verzekeringen. Een all-round financieel adviseur, Alexander kenmerkt zich als een rustige, betrouwbare adviseur die graag de zaken volledig uit handen wenst te nemen voor zijn klanten om daarmee zijn klanten volledig te ontzorgen.

Bert Hoorn

Functienaam: Financieel Adviseur
telefoonnummer: 030-6017303
Email: bert@hypotakecare.nl
Bert Hoorn is per 1 februari 2016 in dienst van HypoTakeCare. Bert bewijst al jaren dat hij goed de weg weet in deze regio als hypotheekadviseur. Bert versterkt het team van HypoTakeCare met zijn ervaring en hij is en blijft het primaire aanspreekpunt voor klanten die voorheen hun hypotheek via Van Luin Assurantiën hebben afgesloten.

Marieke van Empel

Functienaam: Office Manager
telefoonnummer: 030-6017303
Email: secretariaat@hypotakecare.nl
Office Manager Marieke van Empel is onze ‘spin in het web’, ‘duizendpoot’. Ze is klantvriendelijk, behulpzaam en enthousiast.

Nicolle Maessen

Functienaam: Office Manager
telefoonnummer: 030-6017303
Email: secretariaat@hypotakecare.nl
Office Manager Nicolle Maessen is sinds 2009 werkzaam op ons kantoor. Ze is dienstverlenend, zorgvuldig en een echte teamplayer.