Netwerken

Netwerken

Wij stellen ons sinds 1999 zorgvuldig opgebouwde netwerk graag ter beschikking. Door de vaak jarenlange samenwerking met diverse NVM makelaarskantoren uit de regio weten wij met wie wij zaken doen, dit is de opstap naar de aanbeveling voor deze kantoren. Aan- of verkoop van uw woning, taxatierapport voor uw financiering, wij regelen dit graag en snel voor u.

Zoals u ziet zijn wij op de Utrechtse Heuvelrug breed vertegenwoordigd. Van harte bevelen wij u aan :

NIJLAND Makelaars te Bilthoven en Zeist – www.nijland.nl

Vellinga Makelaars te Doorn www.vellinga.nl

Visser & Van Ingen Makelaars te Zeist – http://www.visserenvaningen.nl/

Nijenhuis & Houpst Makelaars te Utrecht – https://www.nenh.nl

Rijksen Makelaars te De Bilt http://www.jorijksen.nl/

Met veel plezier merken wij dat onze klanten ook hun netwerk aan ons kantoor ter beschikking stellen. Met grote regelmaat worden wij in contact gebracht met kennissen, vrienden en familie van onze bestaande klanten. Hieruit vloeit een langdurige relatie met onze cliënten voort.

Goede zaak, hiermee geven onze klanten een duidelijk signaal af dat er een grote mate van tevredenheid heerst over de dienstverlening van HypoTakeCare.

Uiteraard kunt u ons vinden op de onafhankelijke vergelijkings website Independer :

http://www.independer.nl/hypotheekadviseur/regio/utrecht/bilthoven/hypotakecare.aspx

Hiermee ziet u hoe klanten ons kantoor beoordelen op essentiele punten in de dienstverlening. Wij gebruiken dit medium actief, al onze klanten worden gevraagd mee te werken, dit kan met naam en toenaam, maar uiteraard ook anoniem.