Mening van klanten

Mening van klanten

Helder en transparant via internet worden al onze klanten gevraagd mee te werken aan een onderzoek over onze dienstverlening. Check de onafhankelijke site voor de resultaten :

http://www.independer.nl/hypotheekadviseur/regio/utrecht/bilthoven/hypotakecare.aspx

 Jos Zwart en Ineke Stronks uit Groenekan:

Doordat we plotseling in de gelegenheid kwamen om een stuk grond, grenzend aan onze tuin aan te kopen, wilden we op zoek naar een adviseur die ons daarbij op het financiële vlak zou kunnen bijstaan.
We kregen een tip van een bevriende makelaar uit de buurt. Voor hem was HypoTakeCare een gerenommeerd en vertrouwd bureau, waar we niet door teleurgesteld zouden worden.

En dat is meer dan uitgekomen !!!

Één van de belangrijkste aspecten aan de relatie adviseur <—> klant is vertrouwen. HypoTakeCare heeft laten zien dat dit vertrouwen tot stand kan komen door goed naar ons te luisteren, onze vraag goed in beeld te krijgen, mede door te checken of wat hij denkt dat nodig is klopt met ons beeld. Vervolgens is er door HypoTakeCare pro-actief gehandeld en hebben zij ons consequent betrokken door ons voortdurend op de hoogte te houden dmv emails en/of telefoontjes, mede mogelijk door een goed en efficiënt werkend secretariaat. Daar waar nodig waren korte lijnen mogelijk en snel contact voor tussentijds overleg.
Het proces bleek niet ingewikkeld te zijn en HypoTakeCare heeft de kosten dan ook beperkt door het niet ingewikkelder te maken dan nodig. Ook dat geeft vertrouwen.
Daar waar andere partijen onduidelijkheden veroorzaakten of vertraging, stelde HypoTakeCare zich pro-actief op om duidelijkheid te krijgen en/of de voortgang erin te houden.
Al met al zijn wij zeer tevreden over de wijze waarop HypoTakeCare ons heeft geadviseerd en bij gestaan.

We kunnen HypoTakeCare Bilthoven dan ook van harte aanbevelen aan anderen.

Babs Boelens en Arnout Korteweg te Driebergen :

Babs en Arnout kenden Jord al een jaartje of 7, toen zij hun vrijstaande woning in Baarn aankochten belden zij dan ook voor een afspraak. Deze afspraak moest op zeer korte termijn plaatsvinden daar zij 4 dagen later naar Amerika zouden vertrekken voor hun vakantie. Ze waren al voor advies bij een bank geweest voordat zij het gesprek met Jord planden. In het gesprek met Jord vielen alle puzzelstukjes binnen het uur in elkaar. Babs en Arnout wilden snel zekerheid en duidelijkheid en kregen die direct in het gesprek. De avond voordat zij met vakantie gingen is de hypotheekofferte getekend en was het geregeld. Dat was met een goed gevoel op vakantie gaan !

Na hun vakantie uiteraard even contact gehad, Babs en Arnout vertelden dat zij op het strand in Miami een telefoongesprek opvingen van een Nederlander die via de mobiele telefoon zijn hypotheek in Nederland nog aan het regelen was. Arnout en Babs hebben hier smakelijk om kunnen lachen en speelden met de gedachte deze persoon het telefoonnummer van HypoTakeCare te geven, maar : het vakantiegevoel overwon en daar waren ze per slot van rekening voor in Miami, over de hypotheek hoefden zij zich geen zorgen te maken.

Noot : onze klanten hebben wij uiteraard om toestemming gevraagd om hun reactie te plaatsten op onze site.